KLANGMASSAGE 
ENLIGT PETER HESS METOD MED HELANDE RÖSTTONING FÖR INRE BALANS, SJÄLVLÄKNINGSKRAFT OCH VÄLMÅENDE - SE PRESENTATIONFILM HÄR PÅ STARTSIDAN.


Marie ger 1,5 tim  behandlingar på Borgargatan 4 vid Hornstull, Stockholm. Se fliken Klangmassage/Toning/ Tappig där hittar du mer information. Klangmassage är en helande behandling  med läkande effekter som ger både djupvila och energiuppladdning.

Vi laddar Batterierna, stimulerar Vagusnerven, stämmer Livsinstrumentet. Håller Kreativiteten under vingarna och  gör Självläkningskraften tillgänglig.

Ordlöst vacker, själfullt vibrerande Urkraft! 


90 minuters helande klangbehandling 900.- inkl moms under sommaren.Bokning och mer information direkt med Marie: info@bergmanvoice.com 

Se presentationsfilmen här på hemsidan!

"The sound of the singing bowl touches your innermost soul and bring it into vibration. The sound breaks tension, mobilizes healing forces and sets free creative forces."  – Peter Hess, founder

Plats och veckodag när Marie tar emot för behandlingar

Mottagning onsdagar på Borgargatan 4 vid Hornstull, Stockholm.
Andra dagar enl ök direkt med Marie.
Se presentationsvideo här på hemsidan.

Mejla för bokning, mer informastion, priser direkt med Marie:
info@bergmanvoice.com

Marie är certifierad i Peter Hess Klangmassage, som hon kombinerar med Rösttoning och/eller Tapping  i vackert klangrum i centrala Stockholm. Klangmassage är en harmonisk och djupt helande metod för förnyelse, inre balans, självreglering och läkande. Metoden ger både djupavslappning som stärker självläkning och vital energipåfyllning.

Du är varmt välkommen till denna ljuvliga oas av återhämtning.
En trygg bro till inre fred och nya möjligheter. Ett lyft för medvetande och närvaro.
En magisk upplevelse av välmående, frihetskänsla och inutiglädje.

VAD ÄR KLANGMASSAGE? SE MARIES PRESENTATIONSVIDEO:

KLANGMASSAGEBEHANDLING MED RÖSTTONING
Du är välkommen för Klangmassage på Norra Lidingö, Stockholm, i vår fristående musikstudio. Det är lätt att komma hit med buss från Ropsten, ca 15-20 minuter. Bara att följa stora vägen, Norra Kungsvägen, från Lidingöbron hela vägen, om du kör. Du får mer detaljerad vägbeskrivning när du bokar.

Behandlingarna ges i en lugn, kreativ och tillåtande miljö bland förstärkare och allehanda instrument, där vi också förstärker din inre musik och din kreativitet. Klangmassagen stämmer ditt livsinstrument så det klingar gott i samspel med livets flow, alla spänningar står i vägen och stoppar livsflödet, stressdominans skapar onaturliga tillstånd i oss som försvagar och förminskar vårt naturliga flowtillstånd.

Klangmassage är både djupavslappning och energipåfyllning. Både varsamt och djupt, vackert och innerligt. De subtila vibrationerna från klangskålarna ger ökas livsgenomströmning och harmoni till kropp och sinne ända in på cellnivå. Klangerna är harmoniska och välljudande och jag avlutar behandlingen med en stillsam integrerande rösttoning över hela kroppen.

Klangbehandlingen stimulerar Vagusnerven, en av våra längsta nerver som går från huvudet (sjätte kranialnerven), ner till buken och tarmarna, information går bägge vägar. Den nerven förbinder nästan alla våra organ och livssystem, hindrar och läker inflammationstillstånd, reglerar hjärt- och lungsystem, har en inbyggd broms som dämpar onaturligt stresspåslag. Vagusnerven är en viktig del av vårt lugn-och-ro-system och sätts ur funktion om stressdominansen är hög och kontinuerlig över lång tid. Man säger att Vagustonen blir för låg, kanske förstummas helt. Därför kan vi säga att vi stämmer kroppen i en god klingande Vaguston, för välmående, hälsofundament, balans och livskraft.

Du ligger på britsen med kläderna på, först på magen och sedan på ryggen och jag placerar klangskålarna på olika områden av kroppen. Ibland en skål, ibland flera samtidigt. Jag har den jättestora dova jordklangskålen under britsen som ibland grunda harmonierna i djupa jordklanger. Klangmassage är mycket vackert, varsamt och ickeinvaderande eller provokativt, behandlingen kan upplevas och njutas endast utifrån sin magiska vackra tonklang. Skålarna är stämda i livets egen tonart och påminner oss att vara förbundna med vårt hjärta.

En viktig aspekt är också att klangmassage med rösttoning stärker självrespekt, medkänsla och kreativt skapande och kan ge lösningar som går bortom det invanda. Ideér och visioner kan framträda i det inre. Tillsammans med djupavslappning, är dessa mjuka vibrationer och goda samklingande harmonier från skålar och röst, bron till ”The Healing Zone” där självläkningskraften väcks och stärks. Klangmassagebehandling är ett mycket gott sätt att ta hand om sig själv och återigen få kontakt med, ellöer förstärka sitt sanna autentiska själv och sin urkraft. En medfödd resurs i oss alla.

Det händer att jag föreslår att vi kombinerar Klangmassagebehandlingen med TTT-Tapping, som inledning. En ordlös enkel Tappingmetod (se särskild länk under Tapping) på ca 15 minuter, som är djupt stressreducerande. Det kan göra att du blir ännu mer receptiv för klangvibrationen och kan motta ännu lite mer. Du avgör om du vill prova denna kombination för att öka effekt och mottaglighet och för att dämpa stresspåslag, om det behövs. Inga ord, inga kontraindikationer, bara skönt. TTT-tapping: www.pecefulheart.se 
 
Jag certifierades i Peter Hess Klangmassage På Nordlys center i Danmark 2010. Se mer om Klangmassage och grundaren Peter Hess: www.peter-hess-institut.de Jag kombinerar Klangmassag med Helande rösttoning och jag använder både Peter Hess terapiskålar och mina gamla tibetanska klangskålar i behandlingen. Se gärna min presentationsfilm av Klangmassage, här på hemsidan eller: https://youtu.be/KjnmBo2p6Dc

FEEDBACK KLANGMASSAGE
 
”Ett djupt och varmt tack för de ljud och vibrationer du gav mig i förrgår. Du bad mig dela med mig av mina tankar efteråt och det gör jag gärna. För det blev många tankar. Jag kände mig mottagen på ett väldigt varmt och tryggt sätt av dig och det kändes väldigt avslappnat och skönt att få lämna över rummet till dig, mitt fysiska och mentala rum och bara ta emot. Det enda jag aktivt gjorde var att andas och försöka öppna mina sinnen så mycket jag kunde. Det jag tog emot kändes som gåvor av ljud, toner och energier. Jag fick översköljas och genomsköljas av näring. När jag gick hem kände jag mig förutom väldigt lugn och avslappnad väldigt “glatt” i lederna. Detta kändes helt normalt eftersom vibrationerna från tonerna givetvis gått in i ben, ligament och leder och gett ledvätska möjlighet att komma åt ifall jag haft stelhet någonstans. Det var en känsla motsatt till “morgonstelhet” när man istället sträcker på sig för att väcka muskler och leder. Nu var jag istället helt “genomväckt och fysiskt aktiverad”. Det kändes skönt men det var mer än så.”
Karin
 
”Hjärtligt tack för en obeskrivlig session hos dig.
På vägen hem upptäckte jag att det inte var så mycket att integrera. Jag hade landat ned i mig själv, i min kropp på ett nytt sätt. Det var som om ytterligare en aspekt av harmoni infunnit sig, en mer biologisk sådan om du förstår hur jag menar. Tänka att det finns så många och att få uppleva dem....som en ny ton som fulländar ackordet. Svårt att sätta ord på.Vilken tur att jag lyssnade på min kloka kropps behov denna gång....klangmassage.”

Lotta 
 
”Det som är mest påtagligt och det som gläder mig mest är att jag känner en stor skillnad i mina båda axelpartier och skuldror. Själva axellederna har tidigare knakat och känts tröga, nu är knaket borta och lederna känns lättare, luftigare och rörligare. Sedan är rörligheten mycket bättre även ut i armarna, skillnaden är störst i högra frozenshulder-axeln.  Så fascinerande och härligt! Sedan kan jag också berätta att jag har större närvaro och uppmärksamhet på min kropps signaler. Signalerna handlar mest om att jag känner mig väldigt hungrig mellan varven och även trött. Har alltså ätit mer och sovit mer.  Känns mycket bra!”
Pia
 
”Vilken underbar klangmassage! Jag var överraskad att den var så otroligt kraftfull och samtidigt så mjuk! Den löste upp spänningar på djupet, t ex mina enormt spända axlar och käken, utan att det gjorde det minsta ont. (Det kan ju göra fruktansvärt ont med traditionell massage, "skönt-ont" förvisso, men ont gör de, triggerpunkterna.) Mjukheten i musklerna dröjde sig dessutom kvar längre än vid trad. massage.”
Susanne