EVENEMANG I KATARINA KYRKA 
14/9 KONSERT HIMMELRUM – TUNNA STÄLLEN,
KATARINA KYRKA

  kl 17.30 – 19.00 den 14/9
Med Marie Bergman och präst, författare, mediationslärare Are Norrhava.

Datum: 14/9 2019
Evenemang: MEDITATIONSKONSERT HIMMELRUM i Katarina kyrka. Maries sånger, Ares livsord, Toning för alla som vill till meditativ musik.
Plats: Katarina kyrka
Tid: Kl 17.30 – 19.00 
Musiker: Marie Bergman och präst, författare, mediationslärare Are Norrhava . 

En meditationskonsert med Are Norrhava, präst, författare och meditationslärare och Marie Bergman. Are förmedlar inspirerande tankar och livsperspektiv och Marie har med sig gitarr och den stora klangbädden, med sina gamla tibetanska vackra skålar som lyfter oss alla till Livsinstrument. Också Gemensamtoning för den som vill.

Himmelrum - Tunna ställen är en meditativ resa genom klang, rösttoning och inspirerande ord.

Sinnet får sjunka ner i hjärtat en stund när vi stannar upp och låter livet få komma ifatt. Ett samspel mellan Are Norrhava, präst och författare som debuterade våren 2019 med den inspirerande boken ”Djup tid och tunna ställen”. Marie Bergman går från klarhet till klarhet med sina klangskålar, denna gång har hon med sig 12 av sina gamla tibetanska skålar som förmedlar urkraft och djupro.
Rösten smeker i toningen mellan Ares ord som svalans vingar och lyfter sinnet och själen. Nej, sky is not the limit … och i cellerna finns ett helt outforskat universum …