EVENEMANG  
TONING FÖR ALLA MED MARIE I KATARINA KYRKA, STOCKHOLM
 
– kl 10.30–12.00 den 16/2, 13/4

Toning med Marie i Katarina kyrka, Stockholm.  

Lördagar den: 16/2 och 13/4
Tider: 10.30 – 12.00 
Fritt inträde och högt i tak. Underbart innerligt och upplyftande.
Se mer om evenemanget i PDFen: 

En innerligt glädjefylld och vacker livsceremoni. Marie visar hur enkelt du gör tonen inifrån och ut, som bär det levande, medmänskliga, varma. Som bär glädjen och hoppet som aldrig dör, om en öppen värld. Var och en, tillsammans. Varmt Välkommen!

FEEDBACK TONING FÖR ALLA KATARINA KYRKA

”Hej och tack för en fantastisk stund igår i Katarina Kyrka. Jag har aldrig gjort något liknande tidigare, inte heller använt min röst ö h t. Det gjorde mig nyfiken att fortsätta delta på något sätt i höst. Som jag förstår har du toning då och då som man kan delta i?”
Ann Mari
 
”Tusen Tack för toningen, som är en skatt att bära med sig.”
Helena 
 
”Innerligt tack för att du lär mig sjunga fram min livsglädje!”
Beata 
 
”Jag hoppas att det här mailet når dig.
Jag och min fru Carin var med på din toning nu i lördags.
Underbart! Fantastiskt! Tack! Tusen tack! 
Att gå runt där tillsammans med kanske 300 människor och tona i detta enorma stora och vackra rum blev en enorm lyckoupplevelse!
Ja, det blev som att vara i så som i himmelen.

Jättestort tack! Allt gott till dig hälsar
Din gamla beundrare, fan och vän!”

Kay Pollak
 
”Tusen tack underbara kvinna för fantastisk påfyllning i kyrkan i lördags.
Det var ljuvligt och helande på alla sätt. Som ett våtvarmt omslag ;)))
Längtar tills våra vägar möts igen.”

Stor kram
MVH - Blossom Tainton Lindquist
blossom@nykraft.se