Vad händer:

Nu  mer än någonsin måste vi lära oss  att ta  hand om oss själva på ett genomgripande sätt. Detta innebär såväl den inre miljön som den yttre. Vi ska igenom denna pandemikris och anpassa oss till ett nytt läge med värdigheten och hälsan i behåll. Det finns en god möjlighet att mycket så småningom kan bli till det bättre. Låt oss hjälpas åt!

Under våren/sommaren kommer jag att erbjuda Klangbehandlingar med rösttoning
under säkra förhållande med avspritning, rena mjukfiltar och skydd. Smittavstånd enligt folkhälsomyndigheternas anvisning. Men kom ihåg att själen har inga avstånd. Vi når den inre essensen och kraften, porten öppnas inifrån. Till helhet, möjligheter, resurser, livsmening. Och hållbar hälsa.

I höst erbjuder jag en Toningskurs den 17&18/10 i Stockholm. Mejla mig så får du mer information och det går att föranmäla sig till denna kurs redan nu. Begränsat antal deltagare, E: info@bergmanvoice.com

Jag hoppas Toningarna i Katarina kyrka kan komma igång så snart som möjligt. Vi följer folkhälsomyndigheternas anvisningar. Men vi längtar!!! 

Tills dess kan vi mötas digitalt då och dp, livestreaming och anrop via facebook. Jag sänder Kontempels morgonsamling varje torsdag kl 10 -10.10 livestreaming på Kontempels facebooksida. Gå gärna med i Kontempel och stöd det andliga sökandet idag  - en nytänkande själslig mötesplats. Se facebook på KOntempels egen sida. Använd facebook för goda meningsfulla ändamål och kontakter, sätt gränser och ta bort skit och obehörigt som kanleta sig in. Bara tryck bort det!  Det gör jag. Så det blir plats för det som
lever och låter leva.  
Hälsningar Marie