Det här är en nyhet

I september startar jag Kontempelkören som en kurs om fem gånger varannan tisdag för 750.- Anmäl dig via Kontempel. Mer information och hur du bokar dig här nedan i Booking Checkout I Kontempel - Mer info kan du få av mig på mejl:
info@bergmanvoice.com Sjung dig varm och öppen, grundad och vaken, modig och prestationsfri. Ja det är möjligt att göra din röst till din bästa vän och det är ett av de bästa sätten att stimulera Vagusnerven som bär upp hela ditt livsinstrument, ditt välmående och ditt hälsotillstånd. Välkommen till Kontempelkören för wellness, värme och djupglädje. Max 44 deltagare, anmäl dig nu. Dela gärna vidare. Vi gör det tillsammans! Röstoerfarna, röstmodiga, rösträdda och superproffs - alla som längtar efter ett inspirerat och fritt ut-tryck, inifrån och ut! Varmt Välkomna! 

https://www.kontempel.se/bookings-checkout/kontempelkören-med-marie-bergman