EFT Emotional Freedom Technique

EFT Tapping bygger på samma system som akupuktur men utan att använda nålar. Du ”knackar lätt”, trycker eller masserar vissa punkter enligt ett enkelt schema, i ansiktet på händerna och på överkroppen. Det är en teknik som förbättrar den fysiska, mentala och emotionella aspekten av livet. I en runda med tapping kan du adressera en mångfald av ämnen för att lugna nervsystemet, restaurera kroppens energibalans och för att hjälpa hjärnan att svara an på ett kreativt och hälsosamt vis. 
 
Du kan också använda EFT för självinsikt och fördjupad själsligt medvetande, eller när du känner dig överväldigad och tyngd av något du inte har kontroll över eller när intensiteten är alltför hetsig för ditt välbefinnande. Det finns veteskaplig forskning som stöder effekten av EFT. 
 
Det bästa av oss själva är det som finns inuti! Det goda och det dåliga är relativt och beror på vad du blivit rädd för eller vad som gläder dig och lyfter dig mest. EFT kan ge dig perspektiv på detta så du kan välja det du innerst inne önskar här och nu och inte drivas av upplevelser i det förgångna, falska identifikationer eller övertygelser som en gång formades men som inte längre fungerar för dig. 
 
Övertygelser som ligger inbäddade i det undermedvetna och styr ditt liv utan att du är medveten om det. Varje gång du upptäcker och möter dessa övertygelser från det förgångna och neutraliserar spänningen i dem, erövrar du en bit av dig själv.’’
 
Du förbinder dig mer och mer med vem du verkligen är. Du är magnifik!
 
Länkar:
www.eftuniverse.com
www.peacefulheart.se