FEED BACK FRÅN KURSDELTAGARE


Är du intresserad av att finna din unika röst? 
Vill du bli bättre på att skapa goda samspel med dig själv och andra?
- Ja, absolut och så anmälde jag mig till sångkursen: 
DUR - Din Unika Röst -  med Marie Bergman
Marie säger: "Den mänskliga rösten är ett av de kraftfullaste instrument som finns. Den är lika unik som ditt fingeravtryck och din handstil. Om du lär dig hur din röst fungerar och undersöker dess möjligheter så växer du som människa."
Tre kursdagar och nu är jag totalt tom, men ändå fylld till brädden. Det är mycket som ska landa.

Marie har en otrolig förmåga att fånga in varje persons unicitet och göra något stort av den. Den inre kraften tar form och kommer fram. Allt från försiktigt sipprande till rena vulkanutbrott. Processen har startat och nu får jag tar ansvar för min fortsatta resa med min unika röst.

Tack Marie för en fantastisk kurs! Jag känner mig full av lätthet och tillit.


Tack, tack, tack för en fantastisk helg!
Helt galet att en skara främlingar kan komma varandra så nära efter en dags samvaro…och du förstår väl att du har en stor del i det? Det hade ju liksom inte varit görbart om gruppen inte hade känt fullständig tillit och trygghet i dig! Det var magiskt att se dig möta alla och veta precis vad var och en behövde just i stunden.

Det jag framför allt tar med mig från kursen, är allas otroliga mod, allas uttalade längtan efter att hitta sin egen livston och allas generösa sätt att dela med sig. Det har berört mig mycket djupt och gjort mig mer ödmjuk inför både min egen och andras röst.

Jag har fått en djupare förståelse för vad som  faktiskt ”bor” i våra  röster och påverkar den på ett eller annat sätt. De vackraste tonerna träffade oss när vi var som mest sårbara och det var inte alltid i form av en sång…

Det kändes otroligt fint att få delge mina egna låtar till gruppen och dig, känner mig peppad att sluta ”fega”, ska ta tag i både käke och gitarrlir!
Tack för att du sprider din kunskap, värme, innerlighet och stora omtanke!

Jag vill tacka dig för din fina kurs som öppnade "my mind"  till röstens, tonens och vibrationens världMarie, när jag var med i din workshop i höstas blev jag så intresserad av ditt sätt att jobba med röst och andning att redan då bestämde jag mig att det här vill jag ha mer.

Vad har jag fått med mig från dessa tre dagar? Mycket!
I det första planet dvs. från kursdeltagarna. Det var otroligt att få följa deltagarnas resa till passionen, sången; att ta sången till sig själv, att våga möta sig själv, älska sig själv, tro på sig själv och sedan dela sin sång med varandra. Alla älskade att sjunga. Det betydde så mycket för dem. Men hur skör kan människan vara?!  

I det andra planet dvs. från handledaren och hennes assistent. Jag vet att det finns skolor som inte gillar ordet "beundra" någon människa. Men hur som helst  beundrar jag dig Marie. Ditt sätt att möta en människa gjorde en djup inverkan på mig. Du är en skicklig terapeut, men inte bara det utan du är en människa som har en fin empati och medkänsla. Det var vacket att titta på.

Jag fick med mig inspirationen att utforska mer vibrationer, hjärtrytmer; delta och thelta vågor. Så spännande!  Alla röstövningar i tre olika planer från prinsessan till Harley Davidson var häftiga och användbara. Mera kan jag inte begära och önska från kursen. Jag är tillfreds. Men nu vill jag öva!

Jag jobbar med en arbetsinriktad stressrehabilitering till Stockholms utmattade människor. Till dem kan jag rekommendera dina kurser Marie.
Med solhälsning och tack!
Heli    

Helgen var fantastisk! Det var en bra blandning av lyssnande och övningar. Du är så lättsam och enkel till ditt sätt, du bjuder på dig själv och skapar en avslappnad stämning där man vågar vara och agera Tack för en härlig,spännande och givande Må Bra ljuds helg. Du har verkligen hittat till din kärna. Där kan du med kraftfull energi, kärlek och entusiasm förmedla tonen och ljudets stora betydelse för att vi människor kan få känna oss hela och levande.


Jag har hämmade och kuvade känslor och tankar. Det tar sig uttryck som hårda spänningar i kroppen. Genom toning verkar de "lösas upp" sakta men säkert. Det är som att skala en lök, skikt för skikt av kuvade känslor. En frigörelse som många gånger känns som en lättnad i hela kroppen när spänningen släpper, ett uppvaknade , en kroppskännedom som har sovit. Genom toning och fysisk aktivitet närmar jag mitt känsloliv och mina tanker. Ett äventyr, men också ett tufft arbete. Att vara med människor som har samma intresse i fokus som jag ger glädje.

Jag vill börja med att tacka för en upplevelse som gett mer än jag trott var möjligt. Effekterna sitter fortfarande i och jag har en inre styrka som jag inte hade innan. Jag är väldigt nöjd med hela arrangemanget och vill gärna göra detta igen


Jag vill börja med att tacka för en upplevelse som gett mer än jag trott var möjligt. Effekterna sitter fortfarande i och jag har en inre styrka som jag inte hade innan. Jag är väldigt nöjd med hela arrangemanget och vill gärna göra detta igen.

 

Dette kursus har sat ekstra skub i min proces og jeg har virkelig fået meget mere lyst til at tone. Jeg begyndte i efteråret på sangundervisning for at lære at bruge stemmen rigtig, så nu skal jeg bare arbejde endnu mere med det. Jeg synes det er så fantastisk at være sammen med dig. Du har så meget karisma og udstråling og så er du så oprigtig, jordnær og livsglad, så jeg kan ikke andet end at blive i godt humør og begejstret, når jeg er sammen med dig. Og så tænke på, hvad denne livsglæde og positivitet gavner for livskvaliteten og helbredet.